Muziekschool in Maas en Waal

Muzieklessen volgen bij de Muziekschool van Maas en Waal is leerzaam en leuk! Muziek leren maken op blaasinstrumenten (o.a. trompet, trombone, klarinet en saxofoon) of slagwerk, drums, piano, keyboard, het kan allemaal. Ervaren professionele muziekleraren uit Maas en Waal helpen je van de eerste noot tot aan het ontwikkelen van je persoonlijke muzikale kwaliteiten.

Lessen bij jou thuis in Maas en Waal of bij een van onze locaties in Maas en Waal? In groepsverband met bekenden of privé? Bij de Maas en Waalse 'Hermans Muziekles' volg je alle muzieklessen naar wens, waar en wanneer jij dat wil. Neem gerust contact op met de leukste muziekschool in Maas en Waal om eens kennis te maken, een 'proefles' te volgen of voor meer informatie.

Proefles of meer informatie?

Muziekles bij jou thuis

Muziek leren maken met begeleiding van een professionele muziekleraar uit Maas en Waal. We komen bij je langs voor muziekles in Maas en Waal!

Verenigingen Maas en Waal

Met veel muziekverenigingen in Maas en Waal werken we samen. Word lid van een harmonie- of fanfare orkest en profiteer extra van je muziekles in Maas en Waal.

Locaties Maas en Waal

Diverse locaties in Maas en Waal zijn beschikbaar voor individuele of groeps muzieklessen in Maas en Waal.

Herman van Teffelen

Het gezicht van de Muziekschool in Maas en Waal

Herman is een bekend gezicht in Maas en Waal. Hij geeft muziekles in Maas en Waal op verschillende muziekinstrumenten. Als trompettist heeft Herman zich in zijn jarenlange ervaring ook in andere muziekinstrumenten geprofessionaliseerd. Als ervaren muziekdocent kan je voor muzieklessen voor meerdere blaasinstrumenten bij hem terecht. Bij jou thuis muzieklessen volgen in Maas en Waal, individuele of groepslessen, alles is mogelijk. Maak eens kennis tijdens een proefles in Maas en Waal.

Naast muziekdocent is Herman dirigent voor diverse orkesten in Maas en Waal. Tevens begeleid en coacht hij vocalisten en instrumentalisten voor een goede performance. Door observatie, inlevingsvermogen en het creëren van een positieve nieuwe horizon, wordt het zelfbeeld van de muzikant(e) positief beïnvloed waardoor de muzikale prestaties op een hoger niveau komen.

Proefles in Maas en Waal?

Leerlingen over de Muziekschool Maas en Waal

Herman Engelaar

In de persoonlijke ontdekkingsreis van het trompetspelen,gedurende de afgelopen tien jaar, heeft Herman mij op fantastische en deskundige wijze begeleidt.Hij weet  me steeds weer naar een nieuw level te brengen. Zijn hoge observatie vermogen viel me hier telkens weer bij op. Herman, bedankt tot zover.

Han Arends

Job (trompet) en Lotte (saxofoon) hebben beide les van Herman. Plezier en ontwikkeling weet hij perfect met elkaar te verweven waardoor Job en Lotte spelenderwijs muziek leren maken.
Quote Job: “Herman kan heel goed trompet spelen en kan mij dit ook goed leren”.
Quote Lotte: “Herman is erg grappig en de muzieklessen zijn erg leuk”.

Familie Dekker

Milan en Iris hebben beiden keyboard les bij Herman.De lessen worden op een prettige en professionele wijze overgebracht. Herman heeft oog voor de muzikale ontwikkeling van het individuele kind.Hij past zijn lessen op hem/haar aan,waarbij hij de wensen en voorstellen altijd serieus neemt. Het plezier van het muziek maken staat voorop,waardoor de kinderen erg gemotiveerd blijven.

Gerard de Haan

Sinds vorig schooljaar is er in Wijchen Noord een nieuw leerorkest gestart onder de bezielende leiding van Herman van Teffelen en Peter Wintjes. Alle kinderen van groep 5 t/m 7 op de Buizerd, de Bolster en de Paulusschool hebben een muziek-workshop op school beleefd en zijn zo door Herman van Teffelen enthousiast gemaakt voor het bespelen van een blaasinstrument (trompet, saxofoon, klarinet of fluit). Elke woensdagmiddag wordt er nu door ca. 20 muziekhelden geoefend.

Copyright © 2017 Mainpixel BV, Muziekschool Maas en Waal